Tack, samtal väntar… Fortfarande snökaoskonspirationer!

Enligt en app på Facebook så använder jag ordet ”tack” främst i mina statusuppdateringar.  Andraplatsen tog ”Samtal” och på tredje ligger ”väntar”. Hur ska jag tolka det där?

Jo, uppenbarligen har jag mycket som jag är tacksam för. Samt att jag tydligen hamnar i många samtal. Kanske är det samtal om att tacka folk? Fast sista ordet är ju väntar. Så kanske att jag uppdaterar Facebook rätt ironiskt? ”Väntar på en sen buss igen. Tack UL för att jag missar mitt seminarium!

Det där låter faktiskt rätt troligt när man kollar på det fjärde mest använda ordet som är ”fortfarande”. Roligast är dock att se annorlunda ord som jag använt. Där man hittar sådant som Snökaoskonspirationer. Sådana finns. Tro mig!

Helgen har i alla fall varit fylld med bekväma ljud och mysiga vänner. Spenderade större delen av helgen med Ylva i Stockholm och hjälpte till med hennes lägenhet. Ja, alltså att stöka till den. Städning är ju inte precis min starka sida. Fast hon och pojkvännen Teo håller på att riva ner tapeter och sådant. Så det var redan i alla fall en liten oreda.

Väl hemma i Uppsala under söndagen så fick jag en pling från Marcus som tyckte jag borde komma över och filma Matbloggen.se.com. Vilket jag också gjorde. Fick gratis sprit och mat. Vem säger nej till det egentligen? Resultatet av det jag filmde ser ni i alla fall här:

Du borde verkligen skriva en kommentar!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.