Upp, ner, upp

Min ena hand somnade precis när jag skulle börja skriva detta. Så nu skriver jag med en hand. Dagen började i alla fall bra. Papper jag letade efter dök upp från ingenstans. Jag fick en bra nyhet via ett sådant papper. Sen så gick mina viktiga ärenden med socialen bra också. Fast så fort jag kom hem började saker gå dåliga igen. Vill inte gå in så mycket i detalj men en grej jag skulle göra kunde jag inte göra. Vilket gör att ju närmare jag kommer tisdagsmorgonen. Ju jobbigare känns det.

Fast går det bra på tisdag. Så är det nog rätt lugnt resten av veckan. Får besök på onsdag också. Så bäst att jag städar upp här.

You can’t be putting that simpin and whimpin up in your pippin!
You better stand tall, fool you was born to ball.

Du borde verkligen skriva en kommentar!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.