Tittar på Tunnelbanan

Jag sitter och kollar på Tunnelbanan. Det är intressant att se den andra sidan av vad ordningsvakterna måste stå ut med. Samtidigt som jag vet flera tillfällen för bekanta då de handlat fel. Sen så tycker jag det är rätt dåligt hur Kanal 5 filmar själva programmet. En tjej har uppenbarligen blivit kidnappad och neddragen. Vid något tillfälle så vet man att vakterna säger till kameramannen att inte filma. Så då har de lagt ner kameran på golvet och fortsätter låta den filma. Ingen respekt alls för tjejen som sitter i det andra rummet och gråter.

Såg detta avsnitt om ni själva vill kolla. Själv ska jag nu rädda mina grönsaksbiffar.

Du borde verkligen skriva en kommentar!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.