Swoooosh! säger det

Stressig dag med både bra och dåliga grejer. Det är rätt bra att jag har massor av fina vänner som hjälper mig när det behövs. Så jag har fått mycket mera gjort idag än vad jag någonsin hade kunnat tro att jag skulle få gjort. Samtidigt när en dag håller så högt tempo så är det svårt att varva ner efteråt. Vilket leder till att det som var till ens fördel plötsligt blir en stor nackdel.

Swoooosh! säger det och istället för upptagna bra tankar så fylls jag av ångest. Så försöker jag titta mig omkring och tänka på hur mycket som blivit klart här i lägenheten. Försöka intala mig att det går framåt. (Vilket det ju faktiskt gör) Så börjar man må ännu sämre bara för att man inte lyckas muntra upp sig själv med den tanken.

Det ska alltid vara så svårt att få vara nöjd över någonting. Nu måste jag dock sova.

Du borde verkligen skriva en kommentar!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.