Tomb vid dator

Sömn, UppCon och sömn

Jag har precis sett klart Superman vs The elite och lusten att skriva smög sig fram. Trots att jag nu trodde att jag skulle ha somnat för länge sedan. Då jag inte precis fått den sömn jag behöver varje dag under den senaste helgen. Det var nämligen då UppCon arrangerades och jag var förstås på plats i arrangörströja.

Till den som inte är insatt så var jag Aktivitetsansvarig. Det innebär att jag är den i arr-teamet som är ansvarig för alla tävlingar och aktiviteter. (Förutom cosplay, TV-spel och sådant) Till min hjälp hade jag ett team på (i år) 16 personer uppdelade i två team som byter av varandra. Teamen har pass på fem timmar medan jag jobbar hela tiden som sanden i sandslottet. Sömn är viktigt och det säger vi alltid till besökarna och personal. Tyvärr så tyckte inte folk att jag skulle få så mycket sömn under helgen. Låt oss inte snacka om sömn hela natten nu. 

Det är rätt mycket tankar som bubblar runt i huvudet just nu. Så det är nog därför jag inte somnat ännu. Främst för att detta var sista UppCon någonsin. När vi planerade avslutningen skämtade jag lite då och då om att det skulle bli en gråtfest. Främst för att självklart få någon sorts distans till det hela. Som ni tidigare läst så har UppCon varit en stor del av mitt liv. Varje gång jag tänker på det så kommer jag bara på fler och fler anledningar till hur UppCon påverkat mitt liv. När avslutningen på stora scenen sedan kom under konventet. Då var det som en flod av allt bara välde över mig. Jag svämmade över helt enkelt. Började darra och avslutningsfilmen var så underbart vacker. Näe, det gick bara inte. Efter avslutningen backstage så fortsatte gråtfesten. Sen fram med pokerface för att fortsätta fixa eventet tills stängning. Hörde att besökare undrade varför vi själva inte var ledsna. Well, de skulle bara veta.. Solglasögon blev min räddning.

Efter att vi hade riggat ner för dagen (se hur jag hoppar i tid och tankar) så drog nästan all personals om var kvar till Dragon Palace för att äta mat och skåla över hur bra vi är. Jag åt extremt lite för att ha varit en buffé. Fast detta var främst för den växande smärtan i benen. (Dåliga skor och knappt suttit stilla något alls under helgen) Försökte vara social ett tag men drog därifrån rätt tidigt och hamna här hemma med mina tankar. Jag får festa ut allt under midsommar istället.

Kommer nog må rätt dåligt under veckan. Mitt förvar av positiv energi har sinat. Skriver nog mera när jag fått sova lite.

btw: fotot har Kalaspuff tagit.

Du borde verkligen skriva en kommentar!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.