Skönt att komma bort ibland

lisas medley

Hemma efter näbbdjur i klänningar, releasefest och trevligt sällskap. Nu är jag omgiven av min ostädade lägenhet och en växande ångest över ett mail från en kvinna vid namn Barbro. Det var mysigt i Stockholm i alla fall. Lisas bok Medley är nu äntligen ute efter fem år av slit och tårar. Väldigt glad för hennes skull. Det är så fint att samma glädje som jag kopplade till den första gången jag läste första kapitlet får jag fortfarande.

På grund av hur jag mår är jag rätt folkskygg också. Vågade knappt köpa något av bartendern utan stöd från Hanna. Samt pratade knappt med folk som jag samtalat online med. Däremot så fick Krig RAWR massor av fina ord från etablerade experter i ämnet. Vilket alltid är skoj och motiverande. Har skrivit halva tredje kapitlet! Så måste bara samla energi för att fortsätta skriva resten.

På tal om att läsa så har jag nyligen fått School’s Out Forever av Scott K. Andrews på posten. Vilket blir ena boken jag ska försöka läsa nu. Det tar sin tid att lära sig det igen. Lite som här om dagen då alla länkade en krönika som började väldigt intressant. Tappade dock fokus direkt. Inte för att jag inte vill läsa den utan för att jag tappar bort mig. Då hjärnan är så tankspridd på annat.

Men, men. Det blir nog bra någon gång.

Lämnar er med en låt.

Du borde verkligen skriva en kommentar!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.