Seriefestivalen 2013 – Tack för alla dinosaurier

Tack för dinosaurierna

I år när jag köpte fanzines från marknaden så bad jag de flesta närvarande serieskapare att skriva sin signatur. Fast nöjde mig inte med endast en signatur. Utan bad folk rita dinosaurier också. Resultatet blev flera underhållande små dinosaurier med olika stilar.

Jag hade det rätt bra under hela seriefestivalen faktiskt. Väldigt trött under söndagen och rätt trångt under lördagen. Fast i övrigt gick jag på en del intressanta paneler och träffade gamla och nya vänner. Roligt att fysiskt träffa folk man bara pratat online med. Fördelen med blått hår är att alla lätt hittar en. Jag är ju rätt kass på ansikten så enklare när folk kommer till mig, hah.

Har varit rätt upptagen sen jag kom hem så inte hunnit läsa alla fanzines ännu. Fast en klar favorit har varit ”Den där känslan av att något hemskt snart kommer hända” av Sara Hausenkamp. Fantastisk psykedelisk stil och berättarteknik. Samt tankar jag kan relatera till. Borde ha köpt något mera av henne. Fast pengar har man ju inte alltid gott om!

Näe, nu kallar dagens ärenden.

Du borde verkligen skriva en kommentar!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.