Ny start

Studier

Såja, nu har jag börjat på nytt med att blogga här istället för att importera min gamla blogg. Denna gång ska allt göras rätt och på det sättet ökar min motivation till att faktiskt skriva här!

Bloggens design kommer förstås utvecklas allt eftersom. Just nu är det väl rätt blankt och intetsägande här. Det ska även tillkomma en del kategorier. Fast tänkte att jag döljer dem tills det faktiskt finns något där.

Just nu sitter jag och spånar på en ”Om mig”-sida. Det är alltid något av det jobbigaste med att börja om. Främst för att man vill hålla sidan aktuell, men samtidigt göra den tidslös. Presentera sig själv helt enkelt.

Fast nu måste jag nog ta och få lite sömn innan klockan blir 09. Vid 10 ska jag på en föreläsning vid namn ”Från 1850 till nutid, nyare litteratur”. Den sortens litteratur gillar jag ju faktiskt! Tenta på fredag är det också. Känns rätt dåligt placerad. Bara torsdagen som är en helt ledig dag för tentaplugg. Alla andra dagar är det seminarium och föreläsningar på. Uh, så.. Sömn var det!

…och kanske lite DrawSomething.

Du borde verkligen skriva en kommentar!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.