Hur du gör ett rätt onödigt stöd att luta serietidningar mot

Först vill jag tacka alla som hörde av sig efter senaste inlägget. Fick ett gäng väldigt fina privatmeddelanden från mina vänner.

Nu över till något helt annat.

Jag har letat online och i butiker efter någon billig lösning på ett bokstöd. Något jag kan luta min serietidning mot när jag läser. Hittade lite saker här och där, men allting kostade någonstans över 200kr. Att snickra ihop något hade ju varit en rätt enkel lösning för att få tag på något robust. Fast nu bor jag inte längre på landet och har därför inte tillgång till en bakgård där det finns en gigantisk hög rostiga sågar och plankor. Samt att jag inte är speciellt förtjust i att snickra.

”Men, hallå. Lägg serietidningen/boken ner eller håll i den bara?!”

Jo, men det kan jag ju faktiskt göra. Smart idé!
End of post. Fortsätt läsa Hur du gör ett rätt onödigt stöd att luta serietidningar mot

Seriefestivalen 2013 – Tack för alla dinosaurier

Tack för dinosaurierna

I år när jag köpte fanzines från marknaden så bad jag de flesta närvarande serieskapare att skriva sin signatur. Fast nöjde mig inte med endast en signatur. Utan bad folk rita dinosaurier också. Resultatet blev flera underhållande små dinosaurier med olika stilar.

Jag hade det rätt bra under hela seriefestivalen faktiskt. Väldigt trött under söndagen och rätt trångt under lördagen. Fast i övrigt gick jag på en del intressanta paneler och träffade gamla och nya vänner. Roligt att fysiskt träffa folk man bara pratat online med. Fördelen med blått hår är att alla lätt hittar en. Jag är ju rätt kass på ansikten så enklare när folk kommer till mig, hah.

Har varit rätt upptagen sen jag kom hem så inte hunnit läsa alla fanzines ännu. Fast en klar favorit har varit ”Den där känslan av att något hemskt snart kommer hända” av Sara Hausenkamp. Fantastisk psykedelisk stil och berättarteknik. Samt tankar jag kan relatera till. Borde ha köpt något mera av henne. Fast pengar har man ju inte alltid gott om!

Näe, nu kallar dagens ärenden.

Mycket idag

Mycket som ska göras idag och kommer inte ha tillgång till datorn. Så ni får läsa på Twitter istället. Däremot så ska jag nog försöka göra någon sammanfattning av helgen sen på måndag. Tillsvidare så blir det ju dessa snabba #blogg100-inlägg. Om du har vägarna förbi marknaden på seriefestivalen idag så rekommenderar jag att köpa Krig RAWR!

Uppsala Comix 2013

Så idag besökte jag Uppsala Comix tillsammans med Hamstur. Vi började dagen lite lätt med att bara äta bröd och sitta på en varm gädda. Sen hade vi tänkt se första föreläsningen. Så vi gick dit det första vi gjorde. Kom in precis lagom för att höra förlaget Sanatorium snacka om deras kommande serier och han på scen nämnde två serier som fångade mitt intresse. En om Edgar Allan Poe och en om Lovecraft. Måste nog spana in sen när de släpps. Fortsätt läsa Uppsala Comix 2013