Misslyckades även med #blogg100

Tio dagar innan #blogg100 skulle ha avslutats så slutade jag uppdatera här. Försöker minnas vad det var för något som hände för tio dagar sedan. Runt den fjärde så åkte jag till Stockholm. Hängde i en park tillsammans med mina vänner och avslutade dagen med att dansa tills morgonen. En rätt okej dag ändå. Så anledningen till det hela måste varit för att jag hade en rätt bra dag? Fast ingen anledning till att inte skriva dagen efter det.

Har egentligen haft massor av tid för att kunna skriva. Fast skulle kunna se det lite som att välta ett korthus. Tar jag bort ett kort så rasar sedan hela korthuset. Just nu har jag en hel del saker som pågår i mitt liv som jag vill skriva om också.

Problemet är väl att jag inte vill att de flesta ska veta om det jag vill skriva om. Så låter det vara.

Du borde verkligen skriva en kommentar!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.