Lite som vanligt

Rätt okej dag även om jag mest legat i sängen och sjunkit in i musiken. I förra veckan träffade jag min sjukgymnast som ni säkert vet från förra inlägget. Då diskuterade vi lite om att det är svårt för mig att meditera nu för tiden. Vilket annars är något jag tyckt hjälper mig mycket. Precis som med skrivandet och läsning så kommer väl det också behöva träning för att komma tillbaka till det normala. Det härstammar ju från samma problem.

Så har börjat lite långsamt med att försöka meditera i 3 minuter istället för 15 som jag brukade. Samt med öppna ögon och stirrandes på röken från lite rökelse. Tills jag förhoppningsvis i framtiden kan gå över till att meditera med ögonen stängda igen.

På torsdag kommer Ani på besök. Det ska bli trevligt. En person jag träffar alldeles för sällan och som alltid kan få en att le.

Här har kvällens låt.

Du borde verkligen skriva en kommentar!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.