Ibland får man hjärnsläpp

Fastnade lite när jag började skriva detta. Tappade tråden och hade ingen aning om hur meningen ens ska sluta. Så jag sökte runt lite och hittade ett rätt bra verktyg för då jag har slut på idéer. Nämligen en random blog topic generator. Bara att välja en kategori och slumpa fram vad man ska skriva om. Efter några försök så kommer det tillslut fram något som man faktiskt kan få ur sig. Trots att det står stilla i huvudet.

Valde att inte använda kategorin All. Främst för att jag får upp förslag som NATO countriesSteve Jobs vs. Bill Gates och Beautiful rivers in Holand. Vilket är inte precis något jag har så bra koll på eller vet hur man skulle kunna skriva något längre om.

Så vad blev ämnet? Jo, jag valde u att skriva om denna generator, hah! Sen så hittade jag en till generator och fastnade med att klicka på knappen där. Här får man lite mer lustiga resultat. Sådant som 9 Things I like about Al PacinoLet me tell you about Playing It Straight och I hate Aluminum foil. Hur kan man ens göra det? Perfekt för då rymdvarelserna försöker läsa av ens hjärna.

Blogga lugnt där ute nu.

Du borde verkligen skriva en kommentar!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.