I stormens öga

Sitter här. Dricker lite MYMOMENT och är i the moment. Ur högtalarna spelas det psykedelisk rock från 60/70-talet. Lite då och då klättrar råttan Trasig upp på burtaket och jag kliar på hans huvud. Bredvid mig ligger två böcker jag borde börja läsa men har inte riktigt samlat energin till det ännu. Jag har en liten pizzabit kvar i frysen som jag snart ska äta. Någonstans i bakhuvudet väntar stress och elände. Fast just i detta nu. Då känns måndagen långt borta. Ska inte fokusera på det nu. Passar på att vara nöjd den lilla stunden jag får vara det. Nöjd över att ha så fina vänner. Nöjd över att kunna andas. Nöjd över åtminstone tillfällig inre ro.

Önskar bara denna ro inte gled ifrån mig. Passar på i alla fall.

Andas.

Lite.

Du borde verkligen skriva en kommentar!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.