Har bara fortsatt att spela

Idag har jag varit helt borta i Fallen Earth och inte uträttat något här i verkliga livet. Däremot så har jag uträttat rätt mycket i området kring Hover Dam. Jag har ridit runt (På en häst som äter alldeles för mycket hö. Jag borde tämja en varg istället.) och fixat delar för att reparera en AI. Så inte en annan AI tog över och gjorde folk till onda mutanter. Jag har jagat präriekycklingar och badat i radioaktiv pöl bara för att två CHOTA tvillingar såg söta ut och frågade snällt.

Den gången den riktiga världen hälsade på så hörde jag en explosion utanför lägenheten. Detta inträffade dock mitt under Flogstavrålet. Så det kan vara så att det bara var ett fyrverkeri. Hur ska man egentligen göra om man hör en explosion som låter lite som ett skott? Gå ut och kolla och sen ringa? Ringa och sen riskera att man ringde i onödan? Finns det någon bestämd norm? Måste ta reda på detta.

Du borde verkligen skriva en kommentar!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.