Google Reader läggs ner

Google lägger tydligen ner Google Reader. Hur ska jag nu följa folks feeds? Google motiverar det med att för få besöker personer besöker Reader. Jag har använt Google Reader sen jag först började följa bloggar och alltid tyckt att det varit det enda felfria sättet att följa någons RSS-feeds. Prövat flera andra varianter bara för att då och då. Har alltid kommit tillbaka till att Reader är det lätt mest överlägsna. Inget kommer ens i närheten.

Kanske är den där förlorad trafiken alla appar som använder Google Reader? Fast det betvivlar jag. Upprörd är jag i alla fall. Låt Reader vara.

Snälla?

En kommentar till “Google Reader läggs ner”

  1. Oj, jag hade ingen aning om att Google Reader skulle läggas ner. Hamnade här av en slump och var ju tur, nu får jag gå och köra backup på mina Reader-prenumerang. Tack!

Du borde verkligen skriva en kommentar!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.