En enkel todo till mig själv

Among schools out forever

Ska försöka göra en lista på vad jag måste göra när jag vaknar. Så kanske det faktiskt blir av?

  • Städa lite
  • Läs lite
  • Släng saker som bara skräpar
  • Posta kuvertet
  • Ta en promenad

Ja, rätt lite saker och ändå så lyckas jag sällan göra något alls av det jag skriver upp på listor. Denna gång ska det dock gå. Tiden börjar rinna ut. Samt att jag vill ju faktiskt läsa. Har två böcker att läsa och vet inte riktigt vilken av dessa jag ska börja med. Antagligen blir det som sist och jag tar den lite mer lättlästa. Har nämligen nyss fått Among others av Jo Walton på posten. Den har fått bra recensionen och flera Niners har tipsat mig om den.

Det är btw. Ladytron som gäller ur högtalarna idag. Det var ett bra tag sedan!

Du borde verkligen skriva en kommentar!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.