En bra rejvhelg

Detta bildspel kräver JavaScript.

Jag har ont överallt efter gårdagens Technostate. Dansade tills ryggen och benen gav upp. Extremt trevligt hade jag det i alla fall. Hade inga direkta förväntningar på Sun Project. Lyssnat en del på dem förut men förväntade mig inte att de skulle vara så mäktiga live. Sedan efter Sun Project gick Sesto Sento på och lirade verkligen alla låtarna som man hade kunnat hoppats på. Stod längst fram tillsammans med ett gäng vänner och bara dansade, skrek euforiskt och visste inte var jag skulle ta vägen för hur bra det var. Något utöver det vanliga.

Någon vila efter det fick jag inte heller. För då spelade Krama och framförde alla låtarna jag hade hoppats på. Kände lite som att vara tillbaka i Ungern igen då Across the sea drog igång. 

Sen runt 05 drog vi hem till Jens. Tittade på dokumentärer och åt soppa. Tills vi alla somnade. Runt 13 drog jag hem till Uppsala igen. (Det var fint när jag skulle packa ner mina grejer och råkade stoppa allt i Jaites väska. Är man trött så är man.) Sov lite mera väl hemma och har även hunnit sett senaste avsnittet av Doctor Who. Tänkte inte vädra mina tankar om avsnittet här. Ventilerar på Reddit stället.

Nu på måndag är det viktiga samtal som väntar och annars ingenting. Rätt skönt för min kropp vill nog ligga i sängen ett tag till.

2 reaktioner till “En bra rejvhelg”

  1. Lift me up, lift me up, higher now I’m up! <3 Det är tre år sedan jag Technostateade sist. Memories, them mmmmm.

    1. Blev ju så sjukt glad när Sesto Sento spelade den! Så försökte man nå högre och högre men armarna blev ju fan inte längre.

Du borde verkligen skriva en kommentar!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.