En bra dag

Ugglan som jag köpte

Äntligen en bra dag till. Det såg ut som det skulle bli en rätt dålig dag. Fick knappt någon sömn på grund av underliga drömmar och yra. Orkade knappt städa alls och jag skulle ju få besök. Sen såg det ut som besöket skulle ställa in. Fast sen började allting gå lite bättre. Hon kom ändå och vi bestämde oss för att mest gå runt i Uppsala. Tittade runt i lite butiker och jag köpte en uggla på myrorna. Lite senare fick jag reda på att en av mina favoritartister ska spela på min favoritfestival i Sverige. 

Sen när Ani hade dragit hem så kände jag mig kreativ och satt hemma och fixade färdigt lite kreativa projekt. Fick fina ord sagda och skrev en liten text som kanske kommer vara med i en låt. Väldigt skönt att faktiskt få ha bra dagar ibland.

Fast fan vad kallt det blivit i lägenheterna. Måste gå runt i en pandatröja för att hålla mig varm.

Dagens låt hittar ni här.

Du borde verkligen skriva en kommentar!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.