Du kan ju alltid prova att blanda vattenfärger med barnen

Denna kväll så föreslår blog topic generatorn bara tråkiga eller omöjliga saker. Sådant som; Varför har djur inte någon religion?, USA, Hur du blandar vattenfärger och roliga saker att göra med barn. Så i mitt huvud står det rätt stilla om vad jag faktiskt ska skriva om idag. Jag kan ju nämligen inte skriva ett långt inlägg om USA. Det är tråkigt och jag är långt ifrån rätt person för det. Jag kan inte heller diskutera vad djur har för religion. Hur ska jag veta det? Det är ju inte som att jag kan fråga en hund om den tror på något större! Eller kan jag det? Hmm…

Hur man blandar vattenfärger kan jag dock svara rätt lätt på. Du doppar penseln i vattnet. Sen doppar du den mot vattenfärgsklossen och sen upprepar du detta fast i en annan färg. POFF! Så har du blandat färger.

Roliga saker med barn är också rätt lätt att svara på. Prova att blanda vattenfärger med barnen. En bebis kommer garanterat sätta sig i vattenfärgerna och rulla runt. Så har du löst problemet om hur man blandar. Ja, alltså problemet som hade uppstått om du inte ägde en pensel innan.

Barn kan lätt bli ersätta av penslar när det väl finns sådana i närheten.

En kommentar till “Du kan ju alltid prova att blanda vattenfärger med barnen”

  1. Måste lätt testa med Silas. Får doppa honom i vatten och sätta honom bredvid färgpaletten! Det kommer att bli stor konst! Man borde ha ett papper bredvid också som man kan torka honom på, och sedan ramar man in pappret!

Du borde verkligen skriva en kommentar!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.