Det där med karma alltså

Jag vet egentligen inte vad jag gjort för fel mot världen. För om karma finns så verkar den hata mig. Så allt jag kan göra är att sitta och hålla tummarna för att den faktiskt vänder sig någon gång. Lite snabbt kan jag väl räkna upp att efter jag fick reda på att jag måste lämna lägenheten så passande min dator på att haverera. Så jag behövde lämna in den på lagning. Ungefär samtidigt som jag fick reda på att jag måste flytta så hörde mor av sig och berättade att hennes bästa kompis hade dött.

Reparationen för datorn lyckades jag betala för att Noras trevliga pojkvän köpte mina gamla rollspelsböcker. En riktig lifesaver där. Dock så gjorde den kostnaden så jag inte kunde betala mobilräkningen. Så mor betalade den åt mig och nyss betalade jag tillbaka det lånet. (Hade jag inte gjort det så hade hon inte kunnat betala sin hyra). Anyway, nu under helgen hade jag en väldigt fin fest. Tyvärr så fick jag en ägodel bestulen och nu hoppas jag att karma kan åtminstone ge tillbaka lite på det. Jag är fortfarande rätt trött från att ha rejvat järnet och lite till. Så strukturen är kanske inte den bästa i detta inlägget.

…i vilket fall som! Så pratade jag med en underbar person där och vi kom in på just lägenheten och karma. Hon påpekade att det händer nog bara för att jag inte ska vara kvar här. Universum vill skapa en förändring. Kanske till det bättre? Hamnade i alla fall i rätt bra tankegångar av det samtalet och känner mig lite mera öppen till att orka göra om alla processer jag gjort här.

Vi får se.

Du borde verkligen skriva en kommentar!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.