ostädat

Det blir alltid så här när jag städar

Det är svårt att bry sig om det omkring mig pga. min depression. I alla fall min depression yttrar sig mycket i att om det inte påverkar någon annan så bryr jag mig inte. Detta leder till att jag oftast lever i en gigantisk hög av skräp som döljer golvet. Jag kan leva i det utan att det stör mig allt för mycket. (Även om damm inte är så bra för min kvalsterallergi) Fast om någon ska hälsa på så blir det oftast att jag storstädar. Har städat halva lägenheten just nu och har redan en säck skräp och fyra plastpåsar. När jag är klar brukar det bli tre säckar. Fast har inte pengar för att köpa mina sopsäckar. Så använder mitt överskott av plastpåsar. 

Sen när jag städat klart så brukar det alltid vara ”nu får det inte bli så här igen.” Fast sen tar det bara några dagar och man lever i sitt egen soptipp. Detta är också en av många anledningar till varför jag tror det skulle vara bra för mig att bo med någon annan. Då skulle jag per automatik städa för min röra påverkar ju den man bor med.

Du borde verkligen skriva en kommentar!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.