Det är så konstigt

Det är så konstigt att jag kan spendera en hel dag utan att göra något speciellt och sen när man väl sätter sig ner och ska skriva om vad man gjort. Så kommer man inte ihåg något. Ja, ingenting som riktigt fastnar. Starkaste minnet är ju nu mot natten då jag gick till Ica, handlade lite och sedan gick ut. Så hade det börjat snöa!

Hoppas det inte håller i sig allt för länge. Hade precis vant mig vid att slippa gå på is. Vädret måste ju fatta att det ska vara varmt nu? I morse såg jag till och med en bananfluga! Så varmt var det!

Min plan idag var annars att skriva mera på manuset. Vilket det självklart inte blev någonting av. För jag gjorde ingenting istället.

Kvällens låt.

Du borde verkligen skriva en kommentar!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.