Det är ju i alla fall gott med tacos

Skriver sent idag igen. Det är alltid strax innan midnatt som jag sitter här och försöker få ihop något till #Blogg100. Igår var det enkelt. Det kom naturligt. Jag kände att jag hade något viktigt att förmedla. Idag är dock inte en sådan dag. Idag har jag ätit tacos. Det smakade gott. Så innehållsrik har dagen varit.

Däremot så har jag börjat fila på en ljusare design till bloggen. Valde att ha den mörkt först för att det är lättare för mina ögon. Fast i designväg har jag alltid varit svag för raka linjer, skarpa kanter och vitt. Så vi får se hur det ser ut när jag är klar.

Många som hörde av sig igår och delade med sig av sina tankar. Tack för det.

Trött på att vara sjuk och inte orka. Jag vill göra något viktigt och kreativt. Klaga inte. Bara gör det! Säger nästan alla inspirerande texter som finns där ute. Fast det är inte så lätt för somliga. Små steg får det bli. Ett bra steg är ju att den 11:e ska jag på första intervjun i min neuropsykiatrisk utredning. Alla papper är inskickade. Alla frågor besvarade. Det där är något min psykolog gjorde bra. Slapp vänta i ett år på att få en tid. Väntade bara i två månader.

Hoppas i alla fall att det leder till något bra.

Du borde verkligen skriva en kommentar!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.