Designat om lite

Oj, oj! Titta vad vitt och fint allting har blivit. Kämpade med det här idag och igår. Finns nog en del saker jag missat men det mesta verkar funka som det ska i alla fall. Det jobbigaste efter att ha suttit med designen var ändå att skriva en sida om mig själv. Är fortfarande inte nöjd och kommer antagligen ändra den ett flertal gånger.

Sen när jag satt och fixade med mina cache settings så råkade jag göra en rätt dum redirect mellan svalb.org och www.svalb. Så det blev för många requests och hela sidan gick nej. Jag är inte så insatt i databaser men lyckades fixa det genom en hjälpsam guide.

Tog en promenad fram och tillbaka till Grunt idag också. Så istället för mina vanliga tjugo minuter blev det hela två timmar! Rätt skönt att det inte snöade eller var någon form av motvind. Kändes i alla fall ovanligt hurtigt av mig. Behövde bara ta astmamedicinen tre gånger.

Du borde verkligen skriva en kommentar!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.