Tomb blå

En rätt bra dag

Jag hade planerat att detta inlägg skulle bli en fortsättning på mitt senaste inlägg om mobbning. Fast det får bli nästa gång. För jag har haft en rätt bra dag. Jag har sällan rätt bra dagar nu för tiden. Så jag är tacksam för det lilla jag får. Igår färgade om håret till blått. Jag är just nu väldigt nöjd med färgen fast antar att jag kommer behöva kämpa en hel del för att få håret att hålla sig så här blått.

Tomb och Nora

I alla fall.. Jag passar i det blåa håret och rätt många har kommenterat och sagt det idag. Vilket har bidraget att man känt sig okej. För er som inte är så insatta i mitt liv så är jag nämligen sjukskriven pga. min depression. Fast ta det lugnt. Jag jobbar mot att må bättre. Träffar en läkare och får medicin. Har en sjukgymnast som hjälper mig med att bli aktiv och en psykolog som ska hjälpa mig att tänka i rätt banor. Henne träffar jag en gång i veckan just nu och får alltid någon form av hemläxa. Det jag ska göra till nästa möte är att fylla i vad jag gör varje dag och vad jag känner för det. Känner dock att loggen börjar bli lite manisk då jag började anteckna hur jag kände vid varje låt som spelades. Medicinen har hjälpt mig fått lite mera initiativförmåga också. Fast värst är väl nattångesten. Som jag just nu försöker hålla borta genom att skriva detta inlägg och tänka på hur okej dagen har varit.
Oh, en lite rolig grej jag glömde nämna är att psykologen, sjukgymnasten och läkaren heter alla Anna. Vilket är förvirrande när läkaren t.ex. säger ”Jo, Anna berättade att..”

Plockade löv med Nora och Luna och sen mys med te. Tack för alla kommentarer på förra inlägget. Det är skönt att ha så fina läsare!

En kommentar till “En rätt bra dag”

  1. Tycker verkligen att det blev supersnyggt med håret (och du vet hur gnällig jag är angående hår ;P )! Skönt att du då och då får andrum med en trevlig dag också, vännen min.

Du borde verkligen skriva en kommentar!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.