Börjar bli tomt

Det droppar långsamt och stadigt.

Varför valde jag att göra detta mitt i natten? Ja, alltså få bort all is från frysen. Det går ju så fruktansvärt långsamt när man inte kan väsnas och bara slå sönder all is.

Denna dag har varit rätt händelsefri. Lämnat bort sängen med lite hjälp och nu är det bara jag, lite pandor och en madrass kvar. Sen är denna lägenhet helt tom och jag tvingas surfa mellan olika bostäder. Känns obehagligt och intressant på samma gång. Hoppas samtidigt det inte tar allt för lång tid. Vill ju kunna få tid att fokusera på att må bra. Istället för all denna stress.

Nu till helgen är det dock seriefestival. Vilket nog blir intressant och trevligt. Jag hoppas jag får en del tid att besöka föreläsningar och sådant. Du kommer även kunna köpa min serie och Mirjams serie där.

Fast nu ska jag somna till någon dokumentär och ljudet av isen i frysen som långsamt ger upp.

Du borde verkligen skriva en kommentar!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.