Bara lite kort

Ska snart till duschrummet och sätta göra håret blåare igen. Behöver egentligen klippa det också men min frisör är upptagen idag. Allt detta för att jag vill vara lite extra fin till rejvet imorgon. Det är första festen för en ny arrgrupp och det bjuds på massor av dark progressive. Samt att Artax ska leverera låtar från senaste albumet gissar jag på.

Idag är det en stor dag för mig. Idag laddade vi nämligen upp andra kapitlets sista sida av Krig RAWR. Så nu har vi en paus medan jag skriver på tredje kapitlet. På grund av hur det varit de senaste månaderna så har jag knappt börjat. Fast jag vet ju vad som ska hända och sådant. Det är bara att det tagit sin tid att faktiskt komma till skott med det hela. Vi har även en tävling på hemsidan just nu. Du borde ta och delta. Det är extremt enkelt!

Ja, det var väl allt för idag egentligen. Lovar att försöka vara lite mera intressant i framtiden.

Du borde verkligen skriva en kommentar!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.