Bara för att

Ännu en rätt oproduktiv dag. Vilket betyder att jag inte har upplevt något idag. Om man bortser från att jag kokade ägg för första gången. Ja, jag äter inte ägg men mina råttor tyckte om utmaningen.

Igår såg jag en film om folk som mådde så dåligt att de exploderade. Det fanns ett företag som inte ville att folk skulle explodera. Så de valde att koppla folk till en dosa som höll den otroligt glada hela tiden. Fast de förlorade sin egna vilja och närminne. Glömde dock kolla upp titeln men tyckte filmen var bra. Även om den inte alls var en komedi. Netflix ljög alltså för mig.

Äsh, måste sova. Tänkte skriva något längre idag men för trött i huvudet. Önskar bara resten av kroppen var trött. Ska träffa läkaren imorgon.

Du borde verkligen skriva en kommentar!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.