Att det alltid ska vara så krångligt när man inte vill

Dagen började med en rätt jobbig ångestattack och när jag väl hade återhämtat mig bestämde jag att det var dags att prova något jag inte provat på väldigt länge. Nämligen Fallen Earth. För flera år sedan så deltog jag i dåvarande ägarna Icarus Studios Friends & Family-alpha för deras MMORPG Fallen Earth. Då hade jag skrivit på ett NDA och fick alltså inte prata om spelet. Jag blev i alla fall lite beroende och mot slutet av betan bestämde jag mig för att sluta spela helt. Då spelet hade blivit mera av ett tvång än något jag gjorde för att ha roligt.

I början av 2012 så köpte ett annat företag upp Icarus och nu är spelet Free 2 play. Vilket innebär allt det negativa som sådant innebär. Spelet utvecklas långsammare, färre spelare och folk som orkar betala får ett försprång i spelet. Så jag har hållit mig borta väldigt länge. Tills idag! Då jag bestämde mig för att ge spelet ett chans igen. Däremot så har jag ingen PC längre och visste att det därför skulle bli lite krångligare för mig att spela.

Kort sammanfattat så började jag installera deras MAC-klient runt 14 idag. Den funkade inte alls. Så nu provar jag installera spelet genom CrossOver. Vilket fortfarande håller på..

Jag som bara vill fly bort till en post-apokalyptisk värld, samla skrot och undersöka häftiga zoner. Frustrationen.

Du borde verkligen skriva en kommentar!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.