dinoforelasning

Jag finns kvar på andra sidan av processen

I brist på annat att skriva idag så får ni dagens låt. Loke sammanfattar rätt bra ens sinnestillstånd rätt ofta. Glad att jag åtminstone en gång har träffat honom. På en båt i overkligheten tillsammans med andra silverknappar. Nu ska jag sova och ladda om inför morgondagens föreläsning. Det ska nog gå bra. Ni andra får ta och lyssna på låten.

2 reaktioner till “Jag finns kvar på andra sidan av processen”

  1. Loke har alltid kunnat sammanfatta vardagen och det mesta. Den senaste skivan är underbart välskriven. Den har gått varm sen jag upptäckte den för två månader sen.
    Jag ångrar så att jag inte följde med till overkligheten den gången, om det så skulle varit i bagageluckan!

  2. Åh, Loke. Han är mys, och tack och lov har jag fått träffa och lyssna på honom ett gäng gånger. Dock är jag lite avis på pojken min, som har fått ett eld-gig kompat av honom (och komplimanger för eldandet sen). Sen har de hånglat en gång också, har jag fått veta O.o Medeltidsveckan är bra märklig……

Du borde verkligen skriva en kommentar!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.