2002 – 2013: ”Dog on Speed +2, D.O.S 2.0, Take In Fast Attack eller om man vill vara kort; Tifa”

Detta är inte en speciellt bra vecka. I måndags fick jag besked om att jag inte får något bidrag till hyran. (och de har inte givit något annat bidrag ännu. Så har inte betalat några räkningar eller betalat tillbaka lån från vänner ännu. För jag har ej några pengar.) I måndags fick jag även reda på att min hunds dagar är räknade. Ni kanske minns att i oktober förra året vloggade jag om och med min cancersjuka hund. Att hon levde på lånad tid. Nästan ett helt år till fick hon trots cancern. Idag är hon död. Borta. Njurarna svällde upp och under veckans gång har hon blivit ett skelett. Ja, alltså mera av ett skelett än vad hon redan var. Några vänner kallade henne skelettmonstret för några år sedan.

”än vad hon redan var”… Var… Känns så fel att skriva. Veterinären kom idag och bekräftade vad mor misstänkte. Cancer överallt. Hon fick en spruta och somnade in lugnt.

Well, när man tror att saker inte kan bli värre. Finns alltid en ny botten att nå.

Tifa
2002 – 2013.
Tack för alla minnen
Saknar dig
Alltid.

Tifa i mitt knä

3 reaktioner till “2002 – 2013: ”Dog on Speed +2, D.O.S 2.0, Take In Fast Attack eller om man vill vara kort; Tifa””

  1. Jag beklagar. Träffade ju bara Tifa ett par gånger men kommer ihåg henne som fantastisk. Tror det viktigaste att komma ihåg är att komma ihåg att hon hade ett bra liv och att det är ”bättre” att det var såhär än att hon fick lida in i det sista. Och låt absolut ingen försöka säga att du överdriver ditt sörjande eftersom det ”bara” är en hund, det är så mycket mer.

Du borde verkligen skriva en kommentar!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.